Sorozatajánló – Ha nem tudnál mit nézni! ?

TOP 6 legvárósabb újonc sorozat 2020-ban

2020 sorozatajánlójára nem kell tovább várnod. Bemutatjuk azokat a legvárósabb újonc sorozatokat, amelyekre mindenképpen oda kell figyelni 2020-ban.
 

The Falcon and the Winter Soldier

A Marvel tavaly robbantotta a bombát és jelentette be, hogy ezentúl futószalagra állítja az MCU szuperhőseit és megtölti sorozatokkal a Disney+ online streaminget. Örömben az üröm, hogy a több évnyi superhero tartalomért szolgáló sorozatok és filmek körül egyre nagyobb a baj. A Hawkeye sorozatot kaszálták, a Doctor Strange in the Multiverse of Madness pedig rendező nélkül maradt.

Egy biztos: A Sólyom és a Tél Katonájának története idén elstartol, ami jó eséllyel meghatározza a következő Marvel sorozatok jövőjét is.

 

Hunters

2020-ban már nem kelt különösebb feltűnést az, ha egy A listás színész sorozatban szerepel. Igen ám, de eddig nem volt még arra példa, hogy egy Al Pacino szintű ikon váltson a széles vászonról a TV-re.

Az első osztályú headliner mellett a sorozat témája miatt is baromi izgalmas, hiszen az 1977-es évek New Yorkjában játszódik, ahol egy speciális alakulat vadászik magasrangú ex-náci katonatisztekre. Az igaz történeten alapuló sorozat februárban indul.

 

Y

Újabb képregény adaptációról van szó, de nem a köpenyes igazságosztók vonalából. Y, az utolsó férfi a Föld utolsó életben lévő hímnemű emberének – és majmának – kalandjait mutatja be. Főhősünk nem egy mintapéldány és pláne nem boldogul annyira jól a nők uralta világban.

Az eredeti mű viszont sokkal többet ígér egy poszt-apokaliptikus Mr. Bean sztoritól. Olyan társadalmi, morális és tudományos kérdéseket bolygat meg, amelyek miatt a képregényes berkekben kultusz számba emelkedett a történet, úgyhogy nem várunk kevesebbet a sorozat verziótól sem!

 

Devs

Mi lehetne aktuálisabb téma 2020-ban, mint egy rejtélyes tech cég és annak még rejtélyesebb/félelmetesebb vezetője. Amit eddig tudunk, aszerint a sztori középpontjában Lily (Sonoya Mizuno) áll, aki férje eltűnése után nyomozásba kezd az Amaya cégnél. A trailer alapján egy elég futurisztikus sci-fi sorozattal nézünk szembe, melyet Alex Garland neve fémjelez, így a minőség garantált.

Egy interjúban az író-rendező úgy fogalmazott, hogy két gondolat inspirálta a történet megírásakor: Az egyik, hogy a világunk az ok és okozat elvén alapszik, ennek pedig az a következménye, hogy elveszik a szabad akarat. A másik pedig, hogy, ha van egy elég erős számítógéped, akkor megjósolhatod a jövőt és megértheted a múltat. Úúúúú!

 

Snowpiercer

“Minden utas figyelmébe! A kinti hőmérséklet 119 fok, mi pedig már 6 éve, 9 hónapja és 26 napja úton vagyunk. A saját biztonságuk érdekében, készüljenek fel a legrosszabra!”

Nekünk már ennyi elég lenne, hogy leüljünk megnézni a Snowpiercert, de szerencsére többet is tudunk az alapsztoriról. Az általunk ismert világnak vége, mindent hó borít, a földi populáció pedig majdnem teljesen kihalt. Akik életben maradtak azok egy vonatra zsúfolódnak, ahol megmarad a társadalmi hierarchia; aki sokat fizetett a jegyért az továbbra is fényűző életet él a vonat elejében, míg a szegények a vonat hátuljában tengődnek.

Innen kell valahogy előre jutnia Andrew Layton (Daveed Diggs) ex-nyomozónak, hogy felgöngyölítsen egy gyilkosságot. Akinek ismerős a dolog, az ne lepődjön meg, ez a 2013 azonos című filmből készült sorozat. Június 1-én kezdünk!

 

Dispatches From Elsewhere

Érezted már úgy, hogy valami hiányzik az életedből? Mi lenne, ha egy nap találkoznál 3 olyan emberrel, akik ugyanezt érzik. A sorsotok összekapcsolódik, mikor egy rejtélybe botlotok, melynek megoldása közben rájöttök, hogy a kirakós darabkái egy sokkal nagyobb kép részei, mint azt eddig hittétek.

Érdekesnek hangzik, nem? Az egyik főszereplő, Jason Segel (How I met your mother), aki egyben az írója is a sorozatnak, azt nyilatkozta, hogy a történet abból az időszakból inspirálódik, amikor véget ért az Így jártam anyátokkal és nem tudta, hogy mihez kezdjen. Lesz itt varázslat, misztikum, meg minden amit akartok!

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Category: Akció, Dráma, Fantasztikus
Comments closed.