Sorozatajánló – Ha nem tudnál mit nézni! ?

Ballers – Nagypályások

Feelgood sorozat sztárfocista problémákkal, luxusautókkal és persze csajokkal egyenesen Miamiból, The Rock-al a főszerepben. Kell ennél több? Kell hát!

Spencer Strasmore (Dwayne “The Rock” Johnson) egy sokat megélt és elért, ex-futball játékos, aki sportkarrierjét követően részese kíván maradni a foci világának. Mivel egy szimpatikus pali, magas ismeretséggel, belevág kapcsolati tőkéjének pénzzé tételébe és aktív játékosok pénzügyi menedzsereként tevékenykedik Joe (Rob Corddry) haverjával az oldalán. Mondhatni bejött neki az élet, de a sport során szerzett rengeteg ütközés nem múlt el nyomtalanul, Spencert gyakran gyötrik visszatérő rémálmok, emiatt éjjel keveset alszik és gyakran bevizel. Na jó, az utóbbi csak vicc.

ballers_spencer_joe

A sorozat bemutatja a lehetetlenül nagy pénzeket akasztó sztárfocisták életét és problémáit több embertípuson keresztül. Akad szó könnyen befolyásolható újoncról, aki a profivá válásával együtt megkapta csomagban a nyakába a rokonokat és a rég elfeledett haverokat. Természetesen van példa balhés profira is, aki minden nőre úgy tekint, mint fogorvos a lyukas jobb felső hatosra. De a pályára visszavágyó, unatkozó ex-focista is megjelenik Charles Greane (Omar Benson Miller) személyében, akinek a töke tele van azzal, hogy alkalmazottként dolgozik egy helyi autókereskedésben. Mindemellett persze Spencerék is szeretnének egyről a kettőre jutni.

A Ballers-t az HBO sugározza és a Törtetők sorozat vezető producerének keze alól került ki, ami garantálja a minőséget. Ha ódzkodsz a sporttól, akkor sem kell tartanod a Nagypályásoktól, hiszen nulla, ismétlem nulla perc amerikai fociba tudsz belefutni. A poénok jók, a szereplők szimpatikusak és a feeling good. Egyszerűen jó érzés nézni és élvezni a betekintést ebbe a rongyrázó világba. A drámai részek csupán felületesek, a problémák nagy része bagatell, de ez szinte fel se fog tűnni, hiszen más fogja lekötni a figyelmedet. 😉

Hasonló sorozat: Entourage, Californication

Formátum: 10×30 perc

Értékelés: 8/10

IMDb

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Category: Dráma, Vígjáték
Comments closed.