Sorozatajánló – Ha nem tudnál mit nézni! ?

Man Seeking Woman

A romkom, amit soha nem fogsz látni hazai csatornán.

Josh (Jay Baruchel) egy átlagos srác. Jó, egy kicsit lúzer alkat. Miután dobta a csaja, a napjait a szar melója, az állandó videojátékozás és a szemét kaja teszi ki. A haverja, Mike (Eric André) folyamatosan próbálja kirángatni a seggszagú hétköznapjaiból sőt, még a nővére is segít, hiszen vakrandit szervez neki. Érezni lehet, hogy Josh már sétál kifelé a magányosság barlangjából és akkor hirtelen megjelenik egy troll.

Igen, egy troll. Aki szemetet eszik, nyálkás és büdös. Egy ilyen helyzetben nyilvánvalóan kikérnéd a számlát és dobbantanál, ahogy Josh is, de minden környező ismerőse értetlenkedik rajta és lesújtó beszólásokkal fárasztják.

A Man Seeking Woman a rendező, Simon Rich – The Last Girlfriend on Earth című novellakötetéből származik, aki nem mellesleg 2008-tól az Saturday Night Live-hoz köthető. Bőven van tapasztalata a bizarr humor területén és a paródia műfajában. A sorozat alapvetően egy abszurd komédia, amely hangulatában leginkább a Seth Rogen-filmekhez hasonlít, de a lehető legjobban három szó jellemzi: kiszámíthatatlan, zseni és blőd.

man-seeking-woman-jay-baruchel-sorozatajanlo

  • Kiszámíthatatlan, hiszen az epizódok első perceiben még halvány fogalmad sincs arról, hogy negyed óra múlva hova fog sodorni a sorozat szele. Simán lehet szó arról, hogy az exed egy ex-diktátorral kavar vagy találkozol egy japán pénisz-szörnnyel, itt bármi megtörténhet.
  • Zseni, mert olyan mérhetetlen őrültséggel szabad szelleműséggel adagolja az arcodba a hülyeséget, hogy az élvezetessé, sőt természetessé válik és már csak másodlagos szerepet tölt be a történet mellett.
  • Blőd, amit nem kell/lehet/szabad megmagyarázni, mivel látnod kell.

 

A sorozat egyaránt fricska mindenkinek: a dobott félnek, az ex-nek, a segítőkész haveroknak, a mézes-mázos és a megfáradt pároknak. Talán pontosan ezért fogsz rajta olyan jól szórakozni, hiszen nem eshetsz ki a szórásból, a sorozat úgyis megtalál és a helyzetet kifigurázva mosolyra kényszerít.

A bejegyzés írásakor berendelték a 3. évadját is a Man Seeking Woman-nek, amiből arra lehet következtetni, hogy van igény az ilyen típusú kikapcsolódásra. Miért ne próbálnád be Te is?

Hasonló sorozatok: No way, ha több ilyen sorozat lenne, akkor megérne a világ a pusztulásra

Formátum: 10×22 perc

Értékelés: 7/10

IMDb

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Category: Fantasztikus, Romantikus, Vígjáték
Comments closed.