Sorozatajánló – Ha nem tudnál mit nézni! ?

Secret Girlfriend

Üdvözöl a Secret Girlfriend, az első sorozat, amelyben Te vagy a főszereplő! Fps nézet, haverok, jócsajok és komédia. Amerikai pités szórakozás 6 részben. Most komolyan.. miért ne néznéd meg?

Egy random srác vagy és megismersz egy random lányt, aki aranyos, jó fej és szexi. Vannak random haverjaid (Derek Miller és Michael Blaiklock), akik egyébként vírusvideókkal szeretnének meggazdagodni/híressé válni és van egy ex-ed, akivel kicsit se vele, se nélküle kapcsolatban vagytok. A haverok természetesen az exed, Mandy ellen vannak és imádják az új lányt, Jessica-t. Természetesen, Mandy ezt nagyon nem akarja és mindent megtesz azért, hogy visszacsábítson. Mindent.

Plusz, ott van még az összes többi csaj is a világon.

secret-girlfriend-casting-scene-sorozatajanlo

A történet nagyjából ennyi, de nem is kell belőle több, hiszen így működik igazán ez a sorozat. A Secret Girlfriend egy teljesen jó, könnyed kikapcsolódás egy éjszakára a maga 6×22 perces műsoridejével – amiben szerkezetileg két felé vannak bontva az epizódok a szituáció szempontjából. A színészek közül talán Derek Miller, a főspan az, akit a Wedding Band-ből ismerhetsz, de a jobb alakítást Michael Blaiklock hozza Sam szerepében. Egyébként mindketten baromi vicces és szimpatikus arcok. Az ex-ed, Mandy (Alexis Krause) és secret girlfriend-Jessica (Sara Fletcher) tök jó nők színészek, egymás szöges ellentétei és a közöttük lévő kontraszt sok poénnak a táptalaja.

A – sorozatos világban egyedülállónak számító – First Person Shooter/FPS/”belső kamerás” nézet az, ami kiemeli a szériát a romkomok tipikus világából és ad is neki egyfajta pörgősséget, folyamatosságot, de ne aggódj, itt nem remeg olyan sokat a cameraman keze, nem kapsz ideglelést. A Secret Girlfriend-ben emiatt csak simán közelebbinek fogod tudni érezni a sztorit, a szereplőket és úgy az egészet. Őszintébb lesz a nevetés, izgibb lesz az eyecandy! 😉

A tiszavirág életű, 6 részből álló egyetlen évadot csak torrentről az arra alkalmas helyekről fogod tudni beszerezni, eredeti nyelven, feliratosan, de ez ne tántorítson el, hiszen egy igazán jó kis sorozatra lelsz a Secret Girlfriend-ben – és az általános negyediket kijárva már nem jelenthet gondot az olvasás. Jó szórakozást!

Hasonló sorozat: Wedding Band, Entourage – Törtetők
Formátum: 6×22 perc
Értékelés: 6/10
IMDb

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Category: Romantikus, Vígjáték
Comments closed.