Sorozatajánló – Ha nem tudnál mit nézni! ?

Blue Mountain State

Ha most vettek fel a felsőoktatásba, akkor ez lesz az a sorozat, amelyet leginkább szeretni fogsz – mielőtt rájönnél, hogy nem is állhatna távolabb a valóságtól.

A szinopszis szerint (mert fogsz tanulni ilyen extra szavakat is, bizony) – a főszereplőnk, Alex (Darin Brooks) elsőéves egyetemista és a focicsapat cserejátékosa, ami egyben a világ legkirályabb pozíciója – szerinte -, hiszen bármikor bulizhat, nem kell órákra járnia és a csapat tagjaként minden nőt megkaphat. Mindössze annyi kihívás van az életében, hogy sose legyen túl jó, hiszen az jóval több munkával járna. A haverja, Sammy (Chris Romano) szintén nem egy nagyon ambiciózus lélek, Ő a focicsapat kabalaállataként kívánja végignyomni az elkövetkezendő 4 évet. Tervük nagyszerűen halad, de.. igazából semmi de. A tervüket megvalósítják és 3 évadon keresztül élik meg minden középiskolás álmát, a féktelen bulihegyeket, az ökörködést és a megszámlálhatatlan hódítást. Fő történetszál nem igazán van, de nincs is rá igazán szükség. Minek is lenne, ha ilyen bulik vannak:

blue-mountain-state-girls-sorozatajanlo

A sorozat egyszerű, mint a faék és rendkívül szerethető. Nem kell tőle semmi különlegeset várnod, csak dőlj hátra, bonts egy sört, rágcsálj valamit és figyelj, hogy a sok nevetés miatt ne boruljon ki túl sok az ágyra.

A színészek hibátlanul hozzák a hülyét, viszont a legzseniálisabb és egyben a legtapasztaltabb arc, az az asshole-csapatkapitány, Alan Ritchson, aki Thad Castle szerepében hozza a sorozattörténelem egyik leggyökerebb figuráját. Mondhatni, sokszor Ő cipeli az IFA-plató méretű hátán az egészet. A túltelített képi világ passzol a szexista humorhoz, csakúgy, mint ahogy a pop-punk és a gengszter rap betétek. Na, meg persze ott van az elmaradhatatlan eyecandy faktor, ami itt nem csak egy tényező, hanem külön művészet. Az eyecandy fogalom jelentését leginkább úgy lehet definiálni, minthogy “olyan dolog vagy személy, amin vagy akin az ember szívesen legelteti a szemét”. A Blue Mountain State egy eyecandy bomba, szimpatikus szereplőkkel, jó zenékkel és annyi tudatmódosítóval, amennyi elfogyasztása után a delikvens mindenre képes, de sportolásra biztos, hogy nem.

Ha már átélted ezt az időszakot akkor tudod, hogy az egyetem, még ha bulikban gazdag is, nem teljesen erről szól. Viszont az tény, hogy minden wannabe egyetemista kimondva-kimondatlanul vágyik arra, hogy egy egyesület tagjaként rocksztárként éljen évekig és az ellentétes nemű társaságban olyan élményeket szerezzen, ami még egy emberöltőt követően is mosolyt csal az arcára. Ne vegyük el ezt tőlük, hadd éljék át! A Blue Mountain State című sex-comedy tökéletes felkészítés egy gólyatáborra vagy egy hosszabb nyaralásra a haverokkal, de persze egy álmos vasárnap délutánt is fel lehet vele egész szépen dobni. Szinkronosan és feliratosan egyaránt elérhető, úgyhogy hajrá! 🙂

Hasonló sorozatok: Secret Girlfriend, The League, de leginkább az Amerikai pite-filmek

Formátum: 13×22 perc

Értékelés: 7/10

IMDb

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Category: Vígjáték
Comments closed.